Over ons

Welkom op de website van Hoveniersbedrijf Hermans

Hoveniersbedrijf (Robert) Hermans is gestart op 1 januari 1987. Het bedrijf is in die tijd uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bedrijf met 7 vakbekwame medewerkers. Ook hebben wij vaste business partners bij vakoverschrijdende opdrachten op het gebied vaan bouw- en installatietechniek. Wij beschikken tot een ultramodern machinepark en bijbehorende vervoersmiddelen. Daardoor kunnen wij elke opdracht totaal, in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid, uitvoeren. Vanaf het begin tot de oplevering van het werk zijn wij aanspreekbaar op het eindresultaat. Gedurende de afgelopen 25 jaar hebben wij onze sporen verdiend en heeft onze ervaring ertoe geleid dat wij een allround hoveniersbedrijf zijn. Wij werken zowel voor particulieren als het bedrijfsleven.

Of u nu een totaal nieuwe tuin wilt (startend vanaf het opruimen van de oude tuin, het verbeteren van de grondconditie tot het inrichten en aanleggen van uw nieuwe tuin), een deel wilt vernieuwen of u uw tuin wilt laten onderhouden u bent bij ons aan het juiste adres. Ook als u een balkon of dakterras hebt of bloembakken wilt laten verzorgen.

Wij brengen u het maximale plezier van uw tuin!

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze website, als u vragen heeft kunt u via de contact knop van onze site zelf kiezen op welke manier u contact met ons opneemt. De site is bedoeld u een beeld te geven van ons bedrijf en de mogelijkheden, maar deze zijn niet totaal opgesomd dus neemt u gerust contact op om te informeren of wij iets voor u kunnen betekenen.

Webdesign: www.leppink.nl   |  sitemap  |   privacy | Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.